PVC vinil talne obloge

Kakovost in ljubezen na prvi pogled

vinil-plosce.jpg
V našem prodajnem salonu si lahko ogledate in izberete različne izvedbe in dekorje PVC vinil talnih oblog najbolj uveljavljenih proizvajalcev po ugodnih akcijskih cenah: Floor Experts, Tarkett, Fatra, Design Flooring, Gerflor, Upofloor, Nora, Decoria, Objectflor-expona, Wineo, Moduleo.

PVC vinil talna plošče so najboljša izbira za vse prostore, kjer se pričakuje topel, prijazen, lep izgled  vaših tal, ter zahtevana močna obrabna odpornost, poleg tega pa lahko mirno odstranite skrb za primer izliva ali politja tekočin. Vinil talne plošče so popolnoma vodoodporen material, zato se poleg uporabe po sobah tudi že nakazujejo širši trendi uporabe, kot so kopalnice, terase, stopnišča,...   V osnovi se vinil talne obloge delijo na dva razreda in sicer vinil talne plošče pripravljene za lepljenje na tla in vinil talne obloge pripravljene na klik sistem. Slednje se lahko lepijo ali pa se enostavno položijo na ustrezno pripravljena ravna tla.
V našem prodajnem programu lahko najdete vinil talne obloge brez vsebnosti okolju škodljivih ftalatovZa več informacij nas  obiščite v našem prodajnem salonu Blaževa ul. 3, Škofja loka ali nas kontaktirajte 04-5184 500; trgovina@obrtnik.si

Vinil talne obloge trenutno po akcijskih cenah -15% 

(popust za plačila z gotovino)

Oglejte si informacije in kataloge vseh proizvajalcev:

                 

                     
 
               

                                          

Bosch Marazzi Geberit Makita Mapei Hansgrohe Roca Unihem
Spletko