PVC talne obloge (topli pod, linolej)

Hvaležne talne obloge za najnižjo ceno

topli-pod-obrtnik-linolej.jpg
Tovrstne talne obloge odlikuje izredno hitra in enostavna montaža, cenovno zelo sprejemljive cene, zelo priporočljive pa so v prostorih kjer se zahteva stroga in brezhibna čistoča. So hvaležne za čiščenje in vzdrževanje saj ni težav z razpokami med posameznimi deli kot pri ostalih talnih oblogah, navadno so tudi antistatične, kar dodatno odbija umazanijo. Priprava tal je tu zelo pomembna, saj so te talne obloge precej tanke in prilagodljive, zato se vse neravnine hitro prenesejo  na zgornjo površino.
Za vse prostore s srednjo oz. visoko stopnjo obremenjenosti vsekakor priporočamo lepljenje talne obloge, le v izrednih primerih kot so spalnice, odlagalni prostori, ... pa je dopustna izvedba brez lepljenja.
V našem prodajnem salonu si lahko ogledate in izberete veliko različnih dekorjev in izvedb proizvajalcev: Jutex, Tarkett, Design floring, Gerfloor, Upoflor, Nora, Floor Experts, hkrati pa vam nudimo tudi strokovno svetovanje, na vašo željo pa lahko tudi montažo. Obiščite naš prodajni salon Blaževa ulica 3 v Škofji loki ali nas kontaktirajte 04-5184 500; trgovina@obrtnik.si
Geberit Roca Unihem Marazzi Unitas Makita Mapei Hansgrohe
Spletko