Svetovanje

Nudimo svetovanje na področju gradbeništva, projektiranja in inštalacij.

svetovanje.jpg
Podjetje za izdelavo, vzdrževanje  in adaptacijo zgradb, stanovanj in poslovnih prostorov je bilo ustanovljeno januarja 1965 s čimer smo dosegli že 50 let obstoja ter z njim izkušnje s katerimi vam bomo skušali najbolje svetovati.
Podjetje OBRTNIK, je specializirano za zaključna dela v gradbeništvu, trgovino in inženiringom.
Ukvarjamo se z vsemi dejavnostmi s področja zaključnih del v gradbeništvu in servisnih dejavnosti. Poleg tega se ukvarjamo tudi  s prodajo gradbenega materiala na debelo in drobno, projektiranje, inženiring ter tehnično svetovanje.
Podjetje OBRTNIK zaposlujemo 12 redno zaposlenih kvalificiranih delavcev in sodelujemo še s približno 30 do 40 pogodbeno zaposlenih delavcev- kooperantov. Poslujemo predvsem na področju zaključnih del. Stranke se zaradi pomanjkanja časa vedno bolj odločajo za izvedbo projektov na ključ, s tem pa se povečuje delo tudi na področju inženiringa (vse od načrta do realizacije projekta oz. gradnje na ključ).
Zaradi svoje majhnosti se v  podjetju OBRTNIK trudimo ostati čimbolj dinamični, kreativni in se hitro prilagajati trgu, ter s tem doseči maksimalno zadovoljstvo naših strank.
Geberit Marazzi Roca Kolpa San Unihem Hansgrohe Unitas Bosch
Spletko