O nas

Podjetje OBRTNIK, je specializirano za zaključna dela v gradbeništvu, trgovino in inženiringom. Ponaša se z 50 letno tradicijo.
 
Podjetje za vzdrževanje zgradb in adaptacijo stanovanj ter poslovnih prostorov je bilo ustanovljeno januarja 1965. V začetku poslovanja smo imeli v  podjetje vpisanih 14 dejavnosti s področja zaključnih del v gradbeništvu in servisnih dejavnosti. Poleg tega smo se ukvarjali  še s prodajo gradbenega materiala na debelo in drobno, stanovanjska dejavnost, promet z nepremičninami, projektiranje, inženiring ter tehnično svetovanje.
 
Danes podjetje OBRTNIK zaposluje 12 redno zaposlenih kvalificiranih delavcev in sodelujemo še s približno 30 do 40 pogodbeno zaposlenih delavcev- kooperantov.
 
Podjetje se širi predvsem na področju zaključnih del. Stranke se zaradi pomanjkanja časa vedno bolj odločajo za izvedbo projektov na ključ, s tem pa se vedno bolj veča delo tudi na področju inženiringa (vse od načrta do realizacije projekta oz. gradnje na ključ).
 
Zaradi svoje majhnosti je podjetje OBRTNIK v današnjem času postalo bolj kreativno, dinamično, ki se je pripravljeno hitro prilagajati trgu in s tem biti čim bolj uspešno.
 
 
TRGOVINA
Trgovina je specializirana za potrebe na področju materiala in pripomočkov za opravljanje zaključnih del v gradbeništvu.
V njej je možno izbirati med vsemi vrstami talnih in stenskih oblog: topli podi, tapisoni, parketi, laminati…Poleg tega vam v našem bogato založenem prodajnem salonu nudimo veliko izbiro keramike, sanitarne keramike, kopalniške opreme in vodovodne armature, barve, lake, lepila ter stavbno pohištvo tudi po naročilu.
Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri oz. nakupu materialov.
 
 
STORITVE
V podjetju OBRTNIK bomo v celoti poskrbeli za obnovo vaših stanovanjskih in poslovnih prostorov.
Vse mojstre za obnovo vašega doma boste v OBRTNIKU kvalitetno in ugodno dobili na enem mestu, zato lahko pozabite na dolgotrajno iskanje različnih in kvalitetnih izvajalcev, njihovo usklajevanje ter izgubljanje vašega dragocenega časa.
 
Pri obrtniku vam bomo uresničili vaše želje in ideje saj znamo zadovoljiti še tako zahtevnega kupca.
Pri nas gre za celovito ponudbo po načelu:
»OD IDEJE DO IZVEDBE PROJEKTA«
 
 
CERTIFIKAT SLOVENSKE KAKOVOSTI
Da gre za podjetje, ki teži k poslovni odličnosti, dokazuje tudi certifikat slovenske kakovosti in odličnosti
referenčni projekti in nenazadnje veliko število zadovoljnih strank.
 
Znanje in dolgoletne izkušnje, ki zagotavljajo vaše zadovoljstvo.
V podjetju OBRTNIK dajejomo velik poudarek kakovosti, ki jo dosegamo z  znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in uporabo kakovostnih materialov. Poleg tega kupcem nudimo ugodne storitve, vzporedno pa vseskozi vlagamo in nadgrajujemo svoje znanje in izkušnje ter povečujemo ustvarjalnost in inovativnost.. Že od nekdaj odločno strmimo k temu, da bi s svojim delom dosegali odličnost na vseh ravneh delovanja.
Z izvajanjem kvalitetnih storitev, izpolnjevanjem pogodbeno dogovorjenih rokov in doseganje najvišje kakovostne ravni nas vodi v skupno načelo:
» VAŠE ZADOVOLJSTVO JE NAŠ USPEH «


Roca Bosch Hansgrohe Gorenje Mapei Marazzi Unihem Makita
Spletko